Λίγα λόγια για το Blog Φυτοσυμβουλές

   Ο λόγος που δημιουργήθηκε το blog Φυτοσυμβουλές είναι η αγάπη μου για τα φυτά, το πράσινο και το περιβάλλον. Ήθελα να δημιουργήσω ένα blog στο οποίο να μπορώ να ανεβάζω θέματα , συμβουλές αλλά και να γίνεται παρουσίαση φυτών. Ο σκοπός του group είναι ο επισκέπτης να γράφει το φυτό που επιθυμεί στην αναζήτηση του blog φυτοσυμβουλές και να το βρίσκει μαζί με τις πληροφορίες που θα βοηθήσουν για κάθε φυτό. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί το φυτό ή θέμα που θέλετε, χαρά μου να μου στείλετε mail στο info@fleurs.gr και μέσα σε 2-3 μέρες να έχει γίνει ανάρτηση αλλά και προσωπική απάντηση. Για να δείτε περισσότερα θέματα κάντε κλικ στο τέλος της σελίδας κάτω δεξιά "παλαιότερες αναρτήσεις"

Μανώλη Σωτήρης
Τ.Γεωπόνος Ανθοκόμος - Αρχιτέκτονας Τοπίου

         ΠΡΟΣΟΧΗ  Τα περισσότερα άρθρα για να μην πιάνουν χώρο στην κεντρική σελίδα αναρτήσεων έχουν την επιλογή --> (( Διαβάστε περισσότερα » )) Κάνοντας κλικ στην προηγούμενη επιλογή βλέπουμε ολόκληρο το άρθρο.

Y.Γ.1  Εάν θέλετε κάντε σύνδεση και γίνεται μέλος στο blog Φυτοσυμβουλές

Υ.Γ.2  Τώρα και στο Twitter   http://twitter.com/#!/Fytosymvoules 

Υ.Γ.3  Τώρα και στο Facebook    
http://www.facebook.com/pages/Φυτοσυμβουλές-by-Fleurs/257147704319414?ref=ts 


Στην αναζήτηση του blog γράψτε το θέμα ή το φυτό που θέλετε. Αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε στείλτε μου mail και θα σας απαντήσω σύντομα. mail: info@fleurs.gr